Hoppa till innehåll

Quiz-walk.se

Det här är en plattform som gör det möjligt för dig att skapa tipspromenader och att delta i tipspromenader via din mobiltelefon (Smartphone). Du behöver inte sätta upp några frågelappar utan alla frågor finns tillgängliga i mobiltelefonen.

Använd din smartphone (mobiltelefon) för att delta i tipspromenader, vissa tipsrundor kan kräva att du anger ett lösenord och/eller att du måste vara inloggad på ditt konto. Andra tipspromenader kanske inte kräver att du är inloggad men du måste vara inloggad för att dina poäng skall sparas. Du måste vara nära en fråga för att kunna öppna den och du måste därför aktivera platsinformation (GPS) i din mobiltelefon eller surfplatta för att kunna gå tipspromenader.

Det här helt gratis för dig att skapa dina egna tipspromenader, tipsrundor eller rundvandringar på den här hemsidan. Du kan anordna en tävling genom att kräva att deltagarna i tipspromenaden måste vara inloggade och du kan även ange ett lösenord för din tipspromenad om du vill att den skall vara privat för de personer som känner till lösenordet.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *