Hoppa till innehåll

Doxservr.se

En dokumentväxel som innebär att du kan skicka och ta emot filer (e-dokument) via hemsida eller Api. En dokumentväxel innebär att en fil kan skickas från en avsändare till en eller flera mottagare, filen lagras temporärt av dokumentväxeln och kan laddas ned av sändaren och mottagarna.

Syftet med den här tjänsten är att automatisera dokumentflödet av elektroniska dokument såsom e-offerter, e-ordrar, e-fakturor och elektroniska avtal med mera. Tjänsten är dock inte enbart begränsad till elektroniska dokument, alla typer av filer (musik, film, bilder och 3D-modeller med mera) kan skickas och hämtas med hjälp av tjänsten.

Det är gratis att registrera sig som medlem och att börja skicka filer redan idag, kontosaldot fylls på med 2 GiB när man registrerar ett nytt konto. Detta kontosaldo minskar enbart när man skickar filer, det är helt gratis att ladda ned filer.

Doxservr.se innehåller också en tjänst för e-signatur, det här innebär att du kan hantera dina avtal elektroniskt. En e-signatur kan skapas med hjälp av ett ID-kort och en smartkortläsare eller med ett certifikat från doxservr.se. I Sverige är det Skatteverket som utfärdar ID-kort, dessa kort har ett chip som innehåller en e-legitimation. En signatur med ett ID-kort räknas som en kvalificerad elektronisk signatur enligt EU.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *